Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Zwangerschaps- en babymassage

Zwangerschapsmassage

Een zwangerschapsmassage kan vele klachten op zowel lichamelijk en geestelijk gebied verlichten tijdens de zwangerschap. Tijdens de massage worden de onderrug en het heiligbeen gemasseerd, ook pas ik een lymfe-drainage toe over het hele lichaam. Naast nuttig en heilzaam is een zwangerschapsmassage ook vooral heel ontspannend voor de aanstaande moeder. 

Babymassage

Als de baby er eenmaal is, kan deze ook heerlijk gemasseerd worden. In landen zoals India en Indonesië is het heel gebruikelijk om baby's te masseren. Niet verwonderlijk, want voor de baby brengt dat tal van voordelen met zich mee. Babys worden minder angstig en ontvangen meer prettige genegenheid tijdens een massage, ook worden baby's vaak rustiger. Ook bij huilbaby's kan een massage helpen.

Neem contact op om een afspraak te maken.

Contact

 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren