Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Zwangerschapsmassage                                 45 min € 32,50

Zwangerschapsmassage-masseren in zijliiging 

Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap! Geniet van deze bijzondere tijd.

Een zwangerschapsmassage kan vele klachten op zowel lichamelijk en geestelijk gebied verlichten tijdens de zwangerschap.

Hoe je meer rust, ontspanning en energie krijgt, zodat je nog meer kunt genieten van je zwangerschap

De zijligging is een weldadige positie om in gemasseerd te worden en geeft een diepe vorm van ontspanning. Een ideale positie voor zwangere vrouwen of voor mensen die om welke reden dan ook niet op hun buik kunnen liggen. Je kunt met deze vaardigheden je massee nog meer bieden!

Heb je het gevoel dat de zwangerschap aan je voorbij vliegt? Naast een drukke baan of de zorg voor je andere kind(eren) ben je ook zwanger. De tijd vliegt en voor je het weet zijn die 9 bijzondere maanden voorbij.

Baal je van typische zwangerschapsklachten, zoals hoofdpijn, slecht slapen, rugpijn of kramp? Hoe vaak heb je al gehoord dat die klachten "er nu eenmaal bij horen"? Het lijkt wel of je als aanstaande mama niet mág klagen. Onzin. Bovendien kun je er iets aan doen. 

Merk je dat het soms moeilijk is om dagelijks te ontspannen en te genieten van je zwangerschap? Ontspanning is bijna net zo belangrijk als eten en drinken. Zeker nu je zwanger bent. Stress is niet goed voor je baby. 

Neem contact op om een afspraak te maken.

Contact

 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren