Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Sabaaydi wellness massage

KRUIDENSTEMPELMASSAGE                                                60 min €45,00

De kruidenstempelmassage bevordert de stroming in het lichaam en hebben een reinigend effect op de organen. Brengt verlichting bij spierpijn, allerlei vormen van reuma, fibromyalgie, jicht en spierdystrofie, Het bevordert het afvoeren van afvalstoffen bij verzuring van het lichaam, bij afvallen, vasthouden van vocht, oedeem, aderwand verstevigend.

KOKOSSTEMPELMASSAGE                                                   60 min €45,00

Het scrubstempeltje herstelt de huid, voorkomt ouderdomverschijnselen, versterkt het immuunsysteem, verwijdert dode huidcellen. De kokosstempel stabiliseert het bindweefsel, verstevigd de huid en zorgt voor meer spankracht, anti cellulitis. Tevens functioneert het als inspiratiebron, om emotionele stress los te laten en zo het zelfbewustzijn en de levensenergie terug in harmonie te brengen.

De kokos is rijk aan anti-oxidanten en kan ingezet worden bij de zeer droge gevoelige huid. Na de scrubmassage wordt de behandeling vervolgd met twee pure kokosstempels. De kokos geeft olie af zodat het een masserende stempelmassage is, die zeer aangenaam aanvoelt. De vrijkomende geur geeft je een exotisch vakantiegevoel… 

De kruidenmix voor de scrubstempel: Limoenblad, Mangostone, Limoenschil, Zeezout en Kokosvlokken. Door het verwarmen van de stempel met stoom komen de krachten en aroma’s van deze kruiden vrij

Nek- en schoudermassage                                               30 min €32,50

Deze massagevorm is laagdrempelig en ideaal te combineren met bijna iedere andere vorm van massage!

Tijdens een nek- en schoudermassage worden in veel gevallen hoofd, armen en handen ook meegenomen.

Op deze plaatsen is namelijk de spanning en stress het meest voelbaar, met evt kruidenstempels worden de spieren in de nek en schouder grondig losgekneed. Naast heel ontspannend kan het ook helpen bij vastzittende, pijnlijke spieren. Spieren die lang aangespannen worden, raken minder doorbloed, worden stijf en spierpijn is het gevolg.

Deze massage stimuleert de bloedcirculatie en ontspant de spieren. Spanning in het schouder- en nekgebied kan hoofdpijn veroorzaken. Deze massage geeft dan ontspanning en vermindert pijn.

Neem contact op om een afspraak te maken.

Contact

 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren