Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Sabaaydi wellness massage

KRUIDENSTEMPELMASSAGE

De kruidenstempelmassage bevordert de stroming in het lichaam en hebben een reinigend effect op de organen. Brengt verlichting bij spierpijn, allerlei vormen van reuma, fibromyalgie, jicht en spierdystrofie, Het bevordert het afvoeren van afvalstoffen bij verzuring van het lichaam, bij afvallen, vasthouden van vocht, oedeem, aderwand verstevigend.

KOKOSSTEMPELMASSAGE

Het scrubstempeltje herstelt de huid, voorkomt ouderdomverschijnselen, versterkt het immuunsysteem, verwijdert dode huidcellen. De kokosstempel stabiliseert het bindweefsel, verstevigd de huid en zorgt voor meer spankracht, anti cellulitis. De kokos is rijk aan anti-oxidanten en kan ingezet worden bij de zeer droge gevoelige huid.

JAPANSE GEZICHTMASSAGE, KO BI DO

Deze gezichtsmassage is een bijzondere combinatie van ontspannende grepen, het stimuleren van de meridianen en drukpunten. Naast het gezicht worden ook schouders en nek gemasseerd. De Japanse gezichtsmassage heeft ook een huid verbeterende werking. Na een aantal massage wordt de huid steviger, soepeler en zachter.

Nek- en schoudermassage

Tijdens een nek- en schoudermassage met evt kruidenstempels worden de spieren in de nek en schouder grondig losgekneed. Naast heel ontspannend kan het ook helpen bij vastzittende, pijnlijke spieren.

Hotstone massage

Bij een hotstone massage worden gladde, verwarmde basaltstenen op de huid gelegd. De warmte heeft een diep ontspannende werking en verwarmd de spieren. Klanten voelen zich vaak heerlijk ontspannen en herboren na een hotstone massage en willen niet meer opstaan.

 

Neem contact op om een afspraak te maken.

Contact

 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren