Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Sabaaydi massage

KRUIDENSTEMPELMASSAGE

Bij mij kunt u een Sabaaydi massage ondergaan. De kruidenstempelmassage bevordert de stroming in het lichaam en hebben een reinigend effect op de organen. Brengt verlichting bij spierpijn, allerlei vormen van reuma, fibromyalgie, jicht en spierdystrofie, Het bevordert het afvoeren van afvalstoffen bij verzuring van het lichaam, bij afvallen, vasthouden van vocht, oedeem, aderwand verstevigend.

KOKOSSTEMPELMASSAGE

Het scrubstempeltje herstelt de huid, voorkomt ouderdomverschijnselen, versterkt het immuunsysteem, verwijdert dode huidcellen. De kokosstempel stabiliseert het bindweefsel, verstevigd de huid en zorgt voor meer spankracht, anti cellulitis. De kokos is rijk aan anti-oxidanten en kan ingezet worden bij de zeer droge gevoelige huid.

JAPANSE GEZICHTMASSAGE, KO BI DO

Deze gezichtsmassage is een bijzondere combinatie van ontspannende grepen, het stimuleren van de meridianen en drukpunten. Naast het gezicht worden ook schouders en nek gemasseerd. De Japanse gezichtsmassage heeft ook een huid verbeterende werking. Na een aantal massage wordt de huid steviger, soepeler en zachter.

Thaise voetmassage

Uw voeten dragen u door het leven . Elke dag moeten ze ons gewicht dragen . We besteden maar weinig aandacht aan onze voeten. In onze voeten zitten verbindingen met ons lichaam

De Thaise voetmassage is een volledige massage voor de voeten, waarbij alle organen in het lichaam via de voeten worden gemasseerd. Bij de massage wordt er op de drukpunten en reflexzones gewerkt die in verbinding staan met organen. Zo vind je alle buikorganen (zoals maag, darmen, lever, milt, nieren) en je gehele wervelkolom op je voeten.

Effecten Thaise voetmassage
De behandeling is goed voor mensen met o.a.:

* heupklachten                    *beenklachten               
* stress                                  *klachten in bekkengebied
* menstruatieklachten        *hoofdklachten
* darmklachten                    *koude voeten         
De Thaise voetmassage werkt op lichamelijk en geestelijk niveau, geeft ontspanning waardoor het je kan helpen om in balans te komen.

Neem contact op om een afspraak te maken.

Contact

 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren