Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 

Over Dorien

De afgelopen 10 jaar was ik ook veel energetisch bezig, met Reiki en geef ik nog steeds energetische behandelingen. In de loop der jaren heb ik me ook steeds meer gericht op masseren, omdat daar toch  ook mijn passie ligt. Dit is heel mooi te combineren met het energetische,zoals Reiki., Shamballa. Vandaar ook de overstap van DP Therapie, naar Wellness Salon DP Therapie. 

Opleiding en ervaring

In het najaar van 2017 heb ik de opleiding wellness masseur afgerond en ik ben continue bezig om mijn kennis van verschillende massages uit te breiden. Sinds april 2019 ben ik erkend Sabaaydi masseur. Omdat de werking van de verschillende typen massages elkaar kunnen versterken, hou ik ervan ze met elkaar te combineren. Zo geef ik al jaren hotstone, voetreflex, zwangerschapsmassage en ontspanningsmassages. Sinds kort geeft ik ook Japanse gezichtmassage, kruidenstempelen en Thaise voetmassage

Nieuw-Bergen (Limburg)

Mijn salon bevindt zich in Nieuw-Bergen (Limburg), waar ik ook woon. Ik hoop je daar binnenkort te kunnen verwelkomen voor een heerlijke massage of energetische behandeling waarvan je geestelijk en lichamelijk helemaal in balans komt.

Contact 

 

Wellness Salon DP THerapie

Hieronder vind je een aantal foto's van mijn sfeervolle salon om je een indruk te geven. 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren