Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Ontspanningsmassage

Bij mij kun je de heilzame werking van masseren ontdekken en zowel geestelijk als lichamelijk weer in balans komen. 

Nek- en schoudermassage

Tijdens een nek- en schoudermassage worden de spieren in de nek en schouder grondig losgekneed. Naast heel ontspannend kan het ook helpen bij vastzittende, pijnlijke spieren.

Hotstone massage

Bij een hotstone massage worden gladde, verwarmde basaltstenen op de huid gelegd. De warmte heeft een diep ontspannende werking en verwarmd de spieren. Klanten voelen zich vaak heerlijk ontspannen en herboren na een hotstone massage en willen niet meer opstaan.

Hammam Massage

Tijdens een Hammam massage wordt je tijdens de massage helemaal bedekt met een heleboel schuim. Het heerlijke geurende schuim ontspant en reinigt je huid, waardoor een massage nog beter kan inwerken. 

Omdat de verschillende massages elkaar versterken in werking, combineer ik ze graag met elkaar.

Neem contact op om een afspraak te maken.

Contact

 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren