Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Japanse gezichtmassage                                 60 min €42,50 

Ko Bi Do massage

Dit is een verfijnde massage, die de oppervlakkige en diepe gezichtsspieren, drukpunten en meridianen behandelt volgens Japanse medische traditie.

Deze behandeling werkt in de diepte om zo de bloedcirculatie te stimuleren en de toxines vrij te maken van de onderhuid. Doordat deze massage de huid tevens strakker maakt, zullen rimpels minder zichtbaar zijn. Door deze massage wordt u niet enkel verwend, maar bovendien zal uw gezicht uw gezondheid laten uitstralen.

Japanse gezichtsmassage bestaat uit een ontspannende schouder- en nekmassage, een massage van de gezichtsspieren, stimulatie van de meridianen, een hoofdmassage en lymfedrainage.

Het heeft niet alleen een natuurlijk facelift effect, maar harmoniseert ook uw lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Daarnaast verhoogt en optimaliseert het de immuniteit van het hormonale systeem.

Na deze heerlijke Japanse gezichtmassage voelt u zich heerlijk ontspannen.

Neem contact op om een afspraak te maken.

Contact

 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren