Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Hot stone massage                                        60min €45,00 

Een Hot stone massage kan worden uitgevoerd op rug, benen en gezicht. De warme basalt stenen worden op je huid gelegd. Je lichaam wordt gemasseerd met warme olie en nagemasseerd met 2 stenen. Ook het plaatsen van de warme stenen op de chakra’s, of energiecentra van het lichaam, is een bekend gebruik. Hetzelfde geldt voor de behandeling met twee stenen: hier worden de stenen op elkaar geklopt waardoor een vibratie ontstaat. Over het algemeen dienen de verschillende technieken het zelfhelend vermogen van het organisme te bevorderen.

VOOR WIE IS EEN HOT STONE MASSAGE AAN TE BEVELEN?
Op de eerste plaats is een hot stone massage om bindweefsel- en spierspanningen te verlichten om welke reden deze massagetechniek is bijzonder geliefd  bij atleten. Daarnaast profteren ook veel mensen die veelvuldig onder zware druk staan of vaak last van stress hebben van deze methode.

Door het binnendringen van warmte in het bindweefsel wordt de bloedcirculatie gestimuleerd en verbetert de zuurstoftoevoer wat niet in de laatste plaats een welkom gevoel van volledige ontspanning tot gevolg heeft. 

Een hotstonemassage heeft veel voordelen, zoals:

Vermindert spanning in de spieren
Helpt tegen stress
Verbetert de slaap
Versnelt het herstelproces bij migraine, depressie, stofwisselingsziekten en andere ziektes
Een hotstonemassage is een echte ontspanningsmassage, geschikt voor jong en oud.

Samenvatting

Een hotstonemassage draagt bij aan het zelfherstel van het lichaam en helpt spanning in de spieren te verminderen. 
 

Neem contact op om een afspraak te maken.

Contact

 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren